Slika
poroka
Poroke
Icon
Naše izkušnje ter vaše želje se bodo izpolnile v čaroben dogodek
 • Slika
  Poroka
 • Nepozabno doživetje

  Nepozabno doživetje vam nudimo v unikatni, zastekljeni dvorani, ki s pogledom na prelepo naravo pričara poseben ambient.

  Vse od zgodnje pomladi do pozne jeseni nudimo možnost civilnega obreda na prostem, prav tako pa tudi cerkvenega obreda v bližnji cerkvi oddaljeni približno 3 min ali domači Iršičevi kapelici v sklopu kompleksa. Poročni prostor najlepše zapolni od 80 do 120 ljudi.

  Nočitev z zajtrkom mladoporočencema podarimo
  .

  Icin
  Poročna
  Mnenja
  Same pohvale osebju in celotnemu gostišču! Najin dan je bil prav zaradi njih še bolj popoln ... Noro lepa lokacija, prijazno osebje in res dobra, dobra hrana ... Resnično prijazni, svetujejo pri vseh stvareh in priporočajo stvari!
  Pija & Tomaž
  Veliko je besed, ki bi lahko opisale najin dan. Sanjski, najboljši, nepozaben... Vsega tega ne bi bilo brez vas. Kot vedno ste dali vse in še več od sebe. Odlična hrana, dober odnos, marljivi in nasmejani ljudje, top ambient. Vsi so bili navdušeni! Še se bomo vračali. Hvala!
  Petra in Damjan
  Pozdravljeni, v gostišču Iršič sva doživela najin popolni dan in brez njih tega vsekakor ne bi bilo. Odnos na nivoju, postrežba vrhunska, hrana božanska. Ambijent prijeten tudi za otroke, zunaj igrala in okolica lepo urejena. Šef in šefica profesionalen in topel odnos, držijo se tega kar se dogovoriš. Res če še razmišljate o lokaciji za poročno ali pa kakšno drugo slavje je gostišče Iršič pravi naslov! Hvala VAM še enkrat za vse.
  Aleš in Metka
  Soglašam z obdelavo mojih osebnih podatkov za namen e-marketinga Gostišče Iršič (obveščanje o promocijah, novostih, dogodkih, splošnih informacijah, nagradnih igrah).
  17 + 3 =
  Rešite matematični problem